Wijkfeestinfo & Foto’s


Informatie wijkfeest:

Het wijkfeest 2019 wordt gehouden op zondag 1 september.


Alle nieuwe informatie over het wijkfeest zal tijdig op deze pagina worden toegevoegd, dus houd de website goed in de gaten. Ideeën en/of suggesties voor het wijkfeest zijn altijd welkom! Gebruik hiervoor het contactformulier.


Bijgewerkt op: 20-07-2019

Algemene informatie:

Het Wijkfeest 2019 krijgt dit jaar weer een vernieuwde opzet. Wij informeren u hierover op deze pagina. U kunt een marktkraam huren op de onderstaande maandagavonden tussen 19:00 – 20:00 uur in het Wijkcentrum Hengelose Es. (indien gesloten -> terras Kwalitaria)

  • maandagavond 17 juni 2019
  • maandagavond 24 juni 2019
  • maandagavond 01 juli 2019
  • maandagavond 08 juli 2019
  • maandagavond 05 augustus 2019
  • maandagavond 12 augustus 2019
  • maandagavond 26 augustus 2019

Reserveringen alléén tegen contante betaling van €22,- per kraam voor particulieren. Bent u Professionele Kraamhouder en/of wenst u meer informatie, dan kunt u bellen naar: 06 – 199 635 14Inruimen & Afbreken:

Inruimen marktkramen mogelijk vanaf plm. 7:30 uur
Afbreken mag vanaf 16:30 uurVragen tijdens het Wijkfeest:

Tijden het Wijkfeest kunt u met al uw Wijkfeest vragen terecht bij het BHM infopunt. Dit infopunt vindt u op de Sloetsweg voor de parkeerplaats van het Wijkcentrum. Tevens kunt u daar de EHBO post vinden.Regels kleedjesmarkt:

De kinderkleedjesmarkt is voor kinderen tot 12 jaar. De kleedjes mogen alleen geplaatst worden in de door de organisatie aangegeven gebieden. De kleedjes, die niet groter mogen zijn dan 2×2 meter kunnen vanaf 8.00 tot 9.45 uur worden ingericht. Daar het een kinderkleedjesmarkt betreft is het de bedoeling dat kinderen zelf de spulletjes verkopen, die grotendeels bestaan uit speelgoed e.d. In alle andere gevallen dient u een marktkraam te huren. De organisatie zal toezien op deze regels.Nieuwe locatie Wijkfeest:

Dit jaar krijgt het Wijkfeest een andere opzet. Er zal geen gebruik gemaakt worden van de “aanvoerstraat” en de “grote parkeerplaats” bij het Winkelcentrum. Het Wijkfeest ligt gecentreerd in het gebied “Wijkcentrum – kleine parkeerplaats Winkelcentrum en een gedeelte van de Sloetsweg”.

PARKEREN:

In een gedeelte van de Sloetsweg (vanaf de Uitslagsweg richting de Oude Bornseweg) is parkeren van 31 augustus 23.00 uur t/m 1 september 17.30 uur NIET MOGELIJK. Bewoners van de straat zullen hierover tijdig worden ingelicht en vlak voor het Wijkfeest aan worden herinnerd.Plattegrond:

De kramen zullen als volgt geplaatst worden:

Download the PDF file .


 FOTO ALBUMS:


  • Laat alles zien
  • Wijkfeestinfo & Foto’s
  • Afbeeldingen uit de wijk