Wijkracht en De Slinger slaan handen ineen

Bron: Wijkracht

Hengelo, donderdag 22 maart 2018

 

Wijkracht heeft zich als Funding Partner verbonden aan de stichting Slinger Hengelo. Directeur Esther van Spall van Wijkracht ondertekende daarvoor op donderdag 22 maart de 3-jarige samenwerkingsovereenkomst in het bijzijn van de voorzitter van de stichting Slinger Hengelo, Frank Kerckhaert.

 

Wijkracht. Altijd antwoord

Wijkracht ondersteunt mensen die dat nodig hebben en geeft antwoorden. Wijkracht verbindt mensen met elkaar, met de wijk en/of met hun eigen kracht. Daarin is de stichting creatief en loopt voorop. Wijkracht is er met advies, ondersteuning en praktische hulp voor die mensen die een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Esther van Spall, directeur van Wijkracht: “Wat zo mooi is aan Hengelo, is dat er heel veel mensen, verenigingen, instanties en bedrijven betrokken zijn bij het welzijn van de inwoners van Hengelo. We geloven in de kracht van die samenwerking, vandaar ook onze naam Wijkracht. En daarom vinden we het werk van De Slinger ook zo waardevol. Op de Slingerbeurs zien we bijvoorbeeld de warme relatie tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven. Daar willen we ons graag mee verbinden en ons voor inzetten. Ook op die manier maken we samen Hengelo mooier.”

 

De Slinger Hengelo

De Slinger is een netwerk van bedrijven dat zich inzet voor de samenleving. De Slinger heeft als doel de maatschappelijke betrokkenheid (MBO) van het bedrijfsleven te stimuleren. Door mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen willen wij initiatieven en activiteiten ondersteunen die de onderlinge samenhang in de maatschappij verbeteren. Met gesloten beurs worden zogenoemde matches gemaakt tussen bedrijven en organisaties. Het is een soort marktplaats waar bedrijven, instellingen en organisaties aan elkaar gekoppeld worden door middel van vraag en aanbod. Meer informatie via www.deslingerhengelo.nl.

 

Wijkracht en de Slinger zetten met veel enthousiasme en frisse energie er de komende jaren samen de schouders onder!

Comments are closed.